ASTRO

image184

Så blir år 2008 :


"Detta är stenbockensår. Det är ett år för långsiktiga förändringar och för politisk debatt. Det kommer att handla om miljö, ekonomi och lag i första hand.

Flera goda affärer finns
inom räckhåll för den som är intresserad av aktier eller råvaruhandel.

I stort sett blir detta iallafall ett lugnt år. Konflikterna i världen krymper. Tålamod är ett absolu måste, om man vill lyckas med någonting. Och det gäller för både individer och för hela samhällen.

MODET DRAR ÅT DET
konservativa och strikta, kankse med en liten doft av 40 tal. Hatten blir förmodligen årets mest intressanta plagg och vill man vara välklädd lönar det sig att satsa på en fin kappa eller överrock, hatt klassisk väska och skor av god kvalite.

Vädret blir med lite tur stadigare än det varit de senaste åren. Om någonting blir det förmodligen ganska kyligt och snarare blött än torrt, men det mesta pekar på att det blir få katastrofer och ont om extrem väder.

Det är ett spännande år för dig som släktforskar.

Det är också ett bra år för
nöjen , humor, hantverk och konst. Det är ett bra år för den som har en aktiv fritid eller som vill skaffa sig en sådan. "

Det där var då allmänt hur året kommer bli ( intressantare för varje stjärntecken tycker jag ). Men då vet ni det ;p Tog inte med exakt ALLT , men det mesta.. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0