Västerås

tjabba ! Äntligen är jag framme i västerås ( eller har varit här ca 2 timmar nu) och det är as skönt. Har lixom suttit på en buss i ca 3 timmar och sen på ett tåg i en timme. Allt detta eftersom jag åkte direkt ifrån Arholma. Tråkigt att åka ifrån Linda för vi hade det faktiskt väldigt mys. I måndags när vi åkte ut med Mamma hade vi en helt underbar dag som mamma sa :) <3 Vi sola och bada mest då för mamma ville bara ta det lugnt. Men vi bestämde att hon ska komma ut någon mer gång och då också sova över. Det ser jag verkligen fram emot. Men iallf på måndags kvällen/natten varjag och Linda helt ensamma och jag måste ju erkänna att det var lite läskigt till en början men det gick över och vi somna rätt snabbt. Hade ju vår kusins hund Zita där också :)
Sen på tisdagen solade vi lite och vid 2 var det dags för Linda att börja jobba i Cafet så vi traskar dit. Zita tog vi med oss också. Det var verkligen en lååång dag, kändes som att det aldrig tog slut för hon jobbade till halv 5. Men jag gick lite promenader med Zita och badade henne. Ibland låg hon bakom disken vid Linda om jag skulle på toa eller nått. Sen på kvällen kom min Farfar Hasse dit och vi käka middag. Och vid sju tiden kom Matilda, Martin och Malin på besök :) Vi gick bak på klipporna lite och spla lite kubb. Jag Linda och Hasse var på lag och vi vann :P Senare efter att dom gick hem kollade vi på film " Jag vet vad du gjorde förra sommaren". En klassiker enligt mig själv, älskade dom filmerna när jag var yngre...

Jag och Linda

Martin Matilda Linda och jag

Matilda och Linda

Spelade kubb


Zita

Syster o jag

Jag i mörkret

"Stek" bilder


Lite brun har jag väl blivit :)?


Men nu sitter jag aillf här och har precis käkat lite middag. Grillat kött med sallad.. MUms :)
Den här datan är jätte snabb med att ladda upp bilder så jag tänkte passa på att lägga upp lite party bilder ikväll eller imorn. Men Danne och hans bror vill sitta här och spela så jag får se när jag gör det..
Puss

Kommentarer
Postat av: Matilda

haha snygga bilder :P NOOT!

Du e as brun! :) kram

2008-07-16 @ 22:42:27
URL: http://rosapistol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0