London resan del 1

Det är tråkigt att ha åkt ifrån underbara London men hur skönt som helst att träffa älsklingen, vännerna och familjen igen :) Men usch så kallt det var i morse när jag skulle till jobbet :P I London var det typ 27 + hela tiden. Vi kom till sommaren !


Resan vart jätte lyckad. Men tyvärr vart det inte så mycket shopping eftersom det var ganska dyrt. Vi kollade mest i marknader. Det här kom jag hem med :) :image431
2 sjalar, ett par brillor, linne, tröja, klänning.


På torsadgen kom vi fram till hotellet halv 7 och då bytte vi om och duschade. Kom väl iväg vid halv 9 ( som dom flesta kvällarna ). Då gick vi mest och kollade runt i vårt eget kvarter, det vart inte så sent då, kom väl hem vid halv 11. Vi käkade världens godaste fish and ships på vårt hotell till middag. Vart tyvärr första och sista gången också. Lite bilder från resan dit, kvällen plus kvällens outfit:



Sen på Fredagen gick vi upp jätte tidigt för att ha en hel dag ute på Londons gator och broar. Vi var uppe i the eye som typ är världens största pariserhjul. Därifrån kunde man nästan se hela London, inklusive Big ben. Det var mäktigt. Filmade lite däruppifrån också. Sen tog vi en seetsing båt och åkte längs floden i en timme till andra sidan Lndon till en mysig liten by där vi gick och kollade på den klockan som ställer världstiden. Efter det gick vi i en tunnel som går under vattnet över till andra sidan. Den var ca 2 km lång eller nått kommer inte riktigt ihåg. By the way så gick vi hela hela tiden nästan kändes det som. Vi var alltid helt slut i benen. Sen skulle vi ta tåget tillbaka och vet ni vad ? Tågen är förrar lösa haha. Filmade lite när dom åkte så ni får se hur det såg ut. :


( Förresten videor laddar jag upp imorrn det tar för lång tid just nu. + mer bilder till den här texten, har många många fler ! måste dra nu )

Kvällen och dom andra dagarna och mer bilder får komma i ett inlägg imorrn för jag har inte mer tid idag, ska hem till mig med älsklingen och bara vara ! så vi ses imorrn :) Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0