En sväng till Ikea

Igår skjutsade jag Daniel till bilträffen i kungens kurva och självklart så sprang jag in en sväng på Ikea då på samma gång. Jag har haft en hylla där som jag velat köpa! Jag älskar att gå i inrednings butiker och även då Ikea. Så det var kul. Det var bara så stort som vanligt och jag tycker det finns för mycket att välja på haha. Så jag snabbar mig ner till nedersta planet där jag knatar runt ett tag =) Fick med mig lite nytt till balkongen bla belysning och också själva hyllan som ska stå där ute. Ska bli så himla kul att pyssla där i vår! Beställde även en av mattorna som jag skrev om i inlägget om balkongen förut=)
 
Idag ska jag om jag hinner sätta ihop hyllan och köpa med mig batterier hem till lamporna. Dom ska laddas upp i solen/dagsljus sen så inga sladdar behövs in i lägenheten, perfekt då vi inte har något eluttag där ute! Bild kommer när det är i ordning lite mer =)
 
Annars så gillar jag inte att köpa allt på Ikea, utan Mio, Rusta och Jysk samt Inn och Finn är mycket bra inredningsbutiker med som jag flitigt spanar in. Och Ellos.se
 
 
Måste beställa ett till par av dessa byxor, absolut mitt favorit par !
Freddy Wrup jeans.
 
Nu ska jag äta upp frukosten, är full rulle idag =D Väntas träning snart och sen ett besök på cosmonova med Kusinerna! Och solen skiiiiner , hörs sen !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0